Digitale informatiebijeenkomst woningbouw Maaijenstraat Well

Geplaatst op vrijdag 28 januari 2022

In samenwerking met de gemeente organiseert Reuvers Ontwikkeling & Bouw op donderdag 10 februari om 19:30 uur een digitale informatiebijeenkomst over de woningbouwplannen aan de Maaijenstraat in Well. Op de voormalige korfbalvelden worden in totaal 16 woningen gebouwd. Het gaat om 11 koopwoningen en 5 sociale huurwoningen. Tijdens de informatiebijeenkomst krijgt u meer informatie over het bouwplan, de woningverkoop en de planning.

Vooraf aanmelden

U bent van harte welkom om de bijeenkomst online via Microsoft Teams bij te wonen. Meld u aan via aanmelden@reuversbouw.nl en vermeld in het onderwerp: aanmelding informatiebijeenkomst Wellse Veld. Ook verzoeken wij u bij uw aanmelding aan te geven met welk e-mailadres u deel wilt nemen aan de bijeenkomst. Enkele dagen voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u de deelnamelink en meer praktische informatie.

Hebt u vragen?

Neemt u dan gerust contact op met Reuvers Ontwikkeling & Bouw via het telefoonnummer 0412 63 01 00.
 

Schetsontwerp woningbouwlocatie Maaijenstraat Well

Meer nieuws