Vergaderingen centraal stembureau

Geplaatst op dinsdag 25 januari 2022

Ter voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart vinden er twee zittingen van het centraal stembureau plaats.

Besloten zitting

Op dinsdag 1 februari 2022 om 16:00 uur vindt in een besloten zitting van het centraal stembureau een onderzoek plaats naar de op 31 januari 2022 door de partijen ingeleverde kandidatenlijsten en alle daarbij behorende formulieren. Direct na de zitting worden de kandidatenlijsten openbaar gemaakt op de pagina Verkiezingen. Tevens ligt het proces-verbaal en de ondersteuningsverklaring tijdens onze openingstijden ter inzage op ons gemeentehuis, Kerkstraat 45, Kerkdriel.

Openbare zitting

Op vrijdag 4 februari 2022 is er om 10:00 uur een openbare zitting van het centraal stembureau.
Tijdens deze zitting:

  • Wordt er beslist over de geldigheid van de ingeleverde kandidatenlijsten
  • Worden de lijsten genummerd

Aanmelden

In verband met de huidige coronamaatregelen is de vergadering alleen digitaal te volgen. Aanmelden kan via verkiezingen@maasdriel.nl. U ontvangt dan een link waarmee u toegang tot de vergadering krijgt. Direct na de zitting wordt het proces-verbaal I 4 en de nummering van de kandidatenlijsten openbaar gemaakt op de pagina Verkiezingen.

Meer nieuws