Tot 2 februari reageren op ontwerp-omgevingsvisie Bommelerwaard

Geplaatst op woensdag 19 januari 2022

De ontwerp-omgevingsvisie Bommelerwaard is in december de formele procedure ingegaan. De visie gaat over de toekomst van de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel. Het beschrijft de keuzes die zijn gemaakt over de omgeving waarin u woont, werkt en uw vrije tijd doorbrengt. U kunt nog tot en met 2 februari 2022 op deze visie reageren. Daarna wordt het stuk definitief gemaakt.

Presentatie bekijken

Eerder kondigden we aan in januari eventueel nog een fysieke informatiebijeenkomst te organiseren over de omgevingsvisie Bommelerwaard. Gezien de huidige coronamaatregelen is dat niet mogelijk. De digitale informatiebijeenkomst die plaatsvond in december hebben we opgenomen. Zo kunt u de presentatie alsnog bekijken.

Meer informatie

Op het digitale platform van de omgevingsvisie Bommelerwaard vindt u de ontwerp-omgevingsvisie Bommelerwaard, de presentatie en meer informatie over de formele procedure. Hebt u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op via omgevingsvisie@bommelerwaard.nl of bel 14 0418.

Meer nieuws