Week van de Toegankelijkheid

Geplaatst op maandag 4 oktober 2021

Van 4 t/m 8 oktober is het de Week van de Toegankelijkheid. Dit jaar is het thema digitale toegankelijkheid. Digitale toegankelijkheid betekent dat iedereen volledig gebruik kan maken van websites en apps. Iedereen moet online mee kunnen doen.

Test de toegankelijkheid op maasdriel.nl

Deze website heeft een voorlees- en vertaalfunctie. Ook houden wij rekening met begrijpelijke taal en het kleurgebruik. Heeft u tips of opmerkingen om onze website nog beter te maken? Mail ons via communicatie@maasdriel.nl of stuur het naar Gemeente Maasdriel t.a.v. Communicatie, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

Wie organiseert de Week?

De Week van de Toegankelijkheid is een initiatief van Ieder(in), koepelorganisatie en landelijk netwerk van mensen met een beperking of chronische ziekte. Bij Ieder(in) zijn 230 organisaties van mensen met een beperking of chronische ziekte aangesloten. Wilt u meer weten over toegankelijkheid? Kijk dan op weekvandetoegankelijkheid.nl

Meer nieuws