Onderzoek naar koopgedrag in Rivierenland

Geplaatst op dinsdag 28 september 2021

Het koopgedrag van mensen en het aanbod van winkels verandert. Samen met de provincie Gelderland en Maasdrielse winkeliers zetten wij ons in voor aantrekkelijke dorpscentra en een compleet winkelaanbod. Om dit zo goed mogelijk te doen, start eind september een groot onderzoek naar koopgedrag in Rivierenland: het koopstromenonderzoek. Dat brengt ook in beeld in welke winkels de inwoners van Maasdriel kopen en hoe tevreden ze zijn over de winkelgebieden. I&O Research en de bureaus BRO en BSP voeren het onderzoek uit. 

Koopstromenonderzoek start eind september

Eind september ontvangt een groot deel van de huishoudens een uitnodiging om aan het onderzoek deel te nemen. Ontvangt u de uitnodiging niet? Dan kunt u deelnemen via startvragenlijst.nl/koopgedrag. Meer informatie over het onderzoek vindt u op de website van koopstromenonderzoek 2021.

Meer nieuws