Onderzoek contactpersonen graven Heerewaarden

Geplaatst op woensdag 22 september 2021

Het is belangrijk dat de gemeente weet wie de contactpersoon (of rechthebbende) van elk particulier graf is. Op dit moment is dit voor een aantal graven op de 5 gemeentelijke begraafplaatsen niet bekend. Daarom gaan we op zoek naar deze contactpersonen. Het onderzoek duurt per begraafplaats ongeveer één jaar. Meldt zich in dat jaar geen contactpersoon? Dan vervallen de graven aan de gemeente. Wij beslissen vervolgens wat er met het graf gebeurt. In sommige gevallen betekent dit dat graven die geen contactpersoon hebben op termijn geruimd worden om plaats te maken op de begraafplaats.

Staat er een bordje bij het graf dat u bezoekt?

Begin september plaatsten we bordjes bij verschillende particuliere graven op de begraafplaats in Heerewaarden. Staat er een bordje bij het graf dat u bezoekt? Kijk dan op het informatiebord van de begraafplaats voor meer informatie. Hier staat wat u kunt doen en voor welke datum u dat moet doen.

Meer nieuws