Mensen maken Maasdriel samen

Geplaatst op donderdag 22 april 2021

2021 is uitgeroepen tot het Jaar van de Vrijwilliger. Vrijwilligers zijn belangrijk voor onze samenleving. En om zoveel mogelijk vrijwilligers in het zonnetje te zetten wordt iedere maand door Welzijn Bommelerwaard, in samenwerking met de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel, een vrijwilligersorganisatie in de Bommelerwaard bezocht.

Verbindende factor

Op donderdag 22 april overhandigde wethouder Erik van Hoften een kistje koekjes aan Dorpsraad Alem. Hiermee bedankt hij de vrijwilligers voor hun betrokkenheid en het enthousiasme waarmee zij zich inzetten om de leefbaarheid in Alem te vergroten. 

Jaar van de vrijwilliger - Dorpsraad Alem

Wethouder Van Hoften: “Het werk dat de vrijwilligers verrichten is een verbindende factor tussen de inwoners van Alem en de gemeente Maasdriel”.

Van grote waarde

De Alemse Dorpsraad is van grote waarde voor de inwoners. De zeven bestuursleden zetten zich onder andere in voor de verkeersveiligheid in het dorp, het beheer van het Klompenpad en het organiseren en faciliteren van voorzieningen en activiteiten om de leefbaarheid te vergroten.

Ook vrijwilliger in Maasdriel worden?

Vele handen maken licht werk. Welzijn Bommelerwaard helpt inwoners graag bij het vinden van leuk vrijwilligerswerk. Kijk voor meer informatie op welzijnbommelerwaard.nl/vrijwilligerswerk.

Meer nieuws