'Samen met Prezzent'

Geplaatst op vrijdag 16 april 2021

Uitbreiding werkzaamheden voor cliënten Prezzent

Onder de naam 'Samen met Prezzent' helpen de cliënten van Prezzent, die zorg en ondersteuning biedt aan mensen met een (verstandelijke) beperking, met het onderhoud van het Kleindierwandelpark in Hedel. Sinds kort is het werk uitgebreid met het onderhoud van het Kasteelterrein, de begraafplaats en andere plekken in het centrum. Wanneer het weer mag vanwege corona, organiseren ze in de lente en zomer daar ook leuke activiteiten met buurtbewoners. Vrijdag 16 april bracht wethouder Erik van Hoften een bezoek aan Prezzent in Hedel.

Betekenisvolle samenwerking

Dankzij het goede werk dat zij verrichten, breidde de gemeente in overleg met Prezzent onlangs de werkzaamheden uit. Wethouder Van Hoften: “De samenwerking met Prezzent laat niet alleen het betekenisvolle werk zien van de organisatie, maar zeker ook de waardevolle rol van de cliënten binnen de gemeente. Samen werken we aan een fijne en schone leefomgeving.”  
De cliënten zijn daar erg blij mee, omdat zij hierdoor erkenning, waardering en dankbaarheid ervaren voor het werk dat zij verrichten voor gemeente Maasdriel.

Prezzent biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een (verstandelijke) beperking. Samen met de cliënten en in opdracht van gemeente Maasdriel bieden ze dagbesteding in en rondom het Kleindierwandelpark in Hedel om zo de positie en kansen van de cliënten in de samenleving te vergroten en versterken.

Meer weten?

Kijk op prezzent.nl.

Meer nieuws