Hulp nodig bij administratieve taken?

Geplaatst op maandag 29 maart 2021

Heeft u moeite met het begrijpen en invullen van formulieren, het aanvragen van toeslagen, of uw persoonlijke administratie? Of wilt u uw digitale vaardigheden vergroten, zoals omgaan met sociale media, mobiele telefoon of veilig kopen op internet?

U kunt hulp en advies krijgen bij:

  • Bibliotheken in Maasdriel en Zaltbommel
  • De Formulierenbrigade van Stichting Kompas kan u helpen bij het invullen van formulieren, bijvoorbeeld van uw bank of de Belastingdienst. Kijk op kompasbommelerwaard.nl voor meer informatie.
  • Het Taalhuis Maasdriel is voor iedereen die beter wil leren lezen, schrijven en/of spreken of digitaal vaardiger wil worden. Heeft u een taalvraag? Neem dan gerust contact op met het Taalhuis via leerpuntmaasdriel@kw1c.nl of bel Ellen Bloemscheer via 06 29 46 23 18.

Bekijk het filmpje voor meer informatie over Leerhuis Zaltbommel en Taalhuis Maasdriel.

Meer nieuws