Hulpaanbod zelfstandig ondernemers

Geplaatst op dinsdag 5 januari 2021

De gevolgen van corona treft sommige ondernemers hard. Heeft u als zelfstandig ondernemer een hulpvraag? Dan kunt u terecht bij de gemeente of Werkzaak Rivierenland. Ook kunt u landelijke initiatieven benutten.

Lokale en regionale ondersteuning

Voor hulpvragen over inkomensondersteuning, ondersteuning bij het ondernemen en ondersteuning bij beëindiging van uw bedrijf en hulp bij heroriëntatie op de arbeidsmarkt als werknemer, kunt u terecht bij Werkzaak Rivierenland. Voor hulpvragen over schuldverlening kunt u terecht bij de gemeente.

Training ondernemerschap bij Ondernemend Rivierenland

U kunt als (startende) ondernemer uit Rivierenland een training volgen bij Ondernemend Rivierenland. Tijdens de training maakt u een plan voor (het door ontwikkelen van) uw bedrijfsvoering en uw ondernemende vaardigheden. Dit doet u aan de hand van een praktisch en concreet programma waarin we o.a. aan de slag gaan met onderwerpen als een business case en het (verder) opbouwen van uw netwerk. De training is gratis maar er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

Contactgegevens Ondernemersklankbord Rivierenland

Mogelijk wilt u contact zoeken met een vereniging van zelfstandigen in onze regio. Hiervoor kunt u contact opnemen met Ondernemersklankbord Rivierenland.

Landelijke ondersteuning

Zelfstandigenorganisaties

Landelijke zelfstandigenorganisaties vindt u via de sites www.pzo.nl, www.fnvzzp.nl, www.zzp-nederland.nl en www.onl.nl. Ze bieden o.a. een helpdesk, webinars, trainingen, workshops en juridische dienstverlening. Het zijn ledenorganisaties. De dienstverlening is soms ook beschikbaar voor niet-leden.

Overige initiatieven en organisaties

Meer nieuws