Aangepaste locatie carbidschieten Rossum

Geplaatst op woensdag 16 december 2020

Vorige week maakten wij de twee locaties bekend waar carbidschieten dit jaar onder strikte voorwaarden is toegestaan. Wij hebben in onze berichtgeving per ongeluk de verkeerde locatie in Rossum genoemd. Carbidschieten is toegestaan op het grasveld ter hoogte van Maasdijk 12. Dit is de locatie waar de kindervakantieweek wordt georganiseerd. Carbidschieten is niet toegestaan op het trapveldje in Rossum.

Meldingsplicht

Wie carbid wil schieten op 31 december is verplicht een melding daarvan te maken op de pagina carbidschieten. Degenen die een melding maken of al hebben gemaakt, worden door de gemeente geattendeerd op de locatiewijziging. Daarnaast dient men zich te houden aan de voorschriften uit de Algemeen Plaatselijke Verordening (APV) en de coronamaatregelen. De buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s) van de gemeente zullen op oudejaarsdag handhaven op het naleven van de geldende regels.

Meer nieuws