Online bijeenkomsten voor Bommelerwaardse ondernemers en ZZP’ers

Geplaatst op maandag 16 november 2020

Zeker in deze tijden vinden de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel het van belang om de ondernemers in de Bommelerwaard in het zonnetje te zetten. Daarom organiseert het Ondernemersteam Bommelerwaard (een samenwerking van de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel) van 18 tot en met 24 november online bijeenkomsten voor ondernemers en ZZP’ers.

Online ZZP-bijeenkomsten op 18 en 24 november

Op woensdag 18 en dinsdag 24 november organiseert ZZP Bommelerwaard (een initiatief van Ondernemersteam Bommelerwaard) haar tweede event voor zzp’ers uit de Bommelerwaard. In de avond en online. Thema: geef kleur aan uw marketing. Tijdens de bijeenkomst komen vragen aan bod als: via welke middelen en kanalen bereikt u uw doelgroep? Met welke uitstraling wilt u uw boodschap verspreiden? Hoe vergroot of benadrukt u uw zichtbaarheid? Kortom, een interactieve bijeenkomst in deze anderhalvemetertijd, waarin vindbaarheid en zichtbaarheid nóg belangrijker zijn. ZZP’ers kunnen zich per e-mail aanmelden via ondernemers@bommelerwaard.nl.

Online ondernemersontbijt op 19 november

Auteur, columniste en media-onderneemster Marianne Zwagerman zet aangemelde ondernemers op scherp tijdens een online ontbijtsessie op donderdag 19 november van 8.00 tot 9.30 uur. Ondernemers kunnen zich nu aanmelden.

Bent u voor woensdag 17 november aangemeld?

Dan ontvangt u een heerlijk ontbijt thuis.

Meer nieuws