Stokje “Gelderland geletterd” doorgegeven

Geplaatst op vrijdag 11 september 2020

Deze week was het de week van lezen en schrijven!

Daarom heeft wethouder Anita Sørensen afgelopen woensdag het stokje van de campagne “Gelderland Geletterd” dat de gemeente Maasdriel in bezit had, overgedragen aan de gemeente Zaltbommel. Dit gebeurde tijdens de opening van het nieuwe Leerhuis in Zaltbommel. Zaltbommel en Maasdriel hebben nu beide een taal/leerhuis, waar inwoners terecht kunnen die moeite hebben met rekenen en taal.

Meer informatie over het taal- en leerhuis? Bekijk dan het filmpje op YouTube.

Taalhuis Maasdriel

Heeft u zelf moeite met lezen en schrijven, rekenen en/of computeren? Of wilt u anderen hierbij helpen? Kom dan eens langs bij het Taalhuis in de bibliotheek in Kerkdriel of neem contact op via tel.: 06 – 29462318 of e-mail: leerpuntmaasdriel@kw1c.nl.

Ook worden er binnenkort verschillende workshops en webinars georganiseerd over laaggeletterdheid. Lees hier meer over in de uitnodiging van het leer- en taalhuis.

Meer nieuws