Houd u aan de regels, ook bij mooi weer

Geplaatst op vrijdag 3 april 2020

Het weekend staat voor de deur en het belooft prachtig weer te worden. Ook volgende week. Toch vragen we u om zoveel mogelijk thuis te blijven.

Wilt u toch even een frisse neus halen of een boodschap gaan doen? Volg dan de regels. Houd minimaal 1,5 meter afstand en vermijd groepen en drukke plekken. Doet u dat niet, dan loopt u kans op een flinke boete. Wij gaan ervan uit dat dit niet nodig is. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Kijk voor alle maatregelen en gezondheidsadviezen op de website van de Rijksoverheid.

Noodverordening

Afgelopen woensdag is de noodverordening voor de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid (PDF, 167.6 kB) geactualiseerd en opnieuw vastgesteld. Deze noodverordening geldt ook voor de gemeente Maasdriel. De noodverordening maakt het mogelijk voor boa’s en politie om de meest recente maatregelen die door het kabinet zijn afgekondigd te kunnen handhaven,

Kijk voor meer informatie en nieuws van de gemeente over het coronavirus op de coronaviruspagina.

Meer nieuws