Tussen de Voorn en Loevestein: 75 jaar vrijheid

Geplaatst op dinsdag 24 maart 2020

Samen met de laatste editie van Het Kontakt in de Bommelerwaard bieden de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel een speciale uitgave aan van Tussen de Voorn en Loevestein, het tijdschrift van de Historische Kring Bommelerwaard. Dit nummer staat helemaal in het teken van het herdenken van de oorlog en het vieren van 75 jaar vrijheid in de Bommelerwaard. Het bevat ook nog een overzicht van de vele activiteiten die daarmee gepaard zouden gaan. Helaas kunnen die door de coronacrisis niet doorgaan.

Heeft u Tussen de Voorn en Loevestein niet meegekregen met Het Kontakt op woensdag 25 maart en wilt u wel een exemplaar ontvangen? Stuur dan een e-mail naar 75jaarvrijheid@bommelerwaard.nl met uw naam en adresgegevens. Dan sturen wij u de speciale editie toe.

Meer nieuws