Een boodschap van burgemeester Van Kooten

Geplaatst op woensdag 18 maart 2020

Beste inwoners van Maasdriel,

Op dit moment ligt het openbare leven in Nederland stil. Als uw burgervader wil ik u op het hart drukken de voorgeschreven adviezen van de overheid op te blijven volgen. Alleen dan kunnen we er samen voor zorgen dat het coronavirus een halt toegeroepen wordt.

In deze onzekere tijd is het extra belangrijk naar elkaar om te zien. Informeer in uw omgeving of u iemand kunt ondersteunen door bijvoorbeeld boodschappen te doen of medicatie op te halen. Bel elkaar wat vaker, vooral de kwetsbare groep ouderen dreigt door de maatregelen in een sociaal isolement terecht te komen. Zie naar elkaar om en help waar nodig.

Ook wil ik graag mijn waardering uitspreken voor de mensen die op dit moment zo ongelooflijk hard werken om het land draaiende te houden. Ik ben deze mensen zeer dankbaar!

Beste Maasdrielenaren, blijf gezond, waakzaam en saamhorig.
Hopelijk treffen we elkaar binnenkort in betere omstandigheden.

Henny van Kooten
burgemeester Maasdriel

Meer nieuws