Bijeenkomsten omgevingsvisie Bommelerwaard geannuleerd

Geplaatst op vrijdag 13 maart 2020

Gisteren heeft de Rijksoverheid extra maatregelen afgekondigd om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarop hebben wij samen met de gemeente Zaltbommel besloten de bijeenkomsten voor de omgevingsvisie Bommelerwaard op maandag 16 maart en op dinsdag 17 maart te annuleren. Wij bekijken samen met de gemeente Zaltbommel hoe we op een later moment het gesprek met geïnteresseerden en samenwerkingspartners plaats kunnen laten vinden.

Geannuleerd

Op maandagavond 16 maart zou er een inloopbijeenkomst voor inwoners en ondernemers zijn in Dorpshuis Gelre’s End in Hedel. Op dinsdagavond 17 maart stond de bijeenkomst voor uitgenodigde samenwerkingspartners gepland in Partycentrum Gambora in Gameren. Wij gaan graag samen met de gemeente Zaltbommel op een later moment alsnog in gesprek met geïnteresseerden over de omgevingsvisie voor de Bommelerwaard. Op dit moment is nog niet duidelijk hoe en wanneer dat zal gebeuren. Zodra wij daar meer over weten, zullen wij hierover communiceren richting de betrokkenen.

Digitaal platform

Inwoners, ondernemers, verenigingen, instellingen en partners die de bijeenkomsten volgende week bij hadden willen wonen, kunnen in de tussentijd natuurlijk digitaal hun bijdrage leveren aan de omgevingsvisie Bommelerwaard. Dit kan via het digitale platform www.toekomstbommelerwaard.nl.

Meer nieuws