Onderzoek contactpersonen graven gemeentelijke begraafplaatsen gestart

Geplaatst op woensdag 4 maart 2020

In Maasdriel liggen 5 gemeentelijke begraafplaatsen:

  • Heerewaarden - Heerewaardensestraat
  • Hedel - Kerkstraat
  • Hurwenen - Dorpsstraat
  • Rossum - Burg. Van Randwijckstraat en H.C. de Jonghweg).

Het is belangrijk dat de gemeente weet wie de contactpersoon (of rechthebbende) van elk graf is. Op dit moment is dit voor een aantal graven niet bekend. We gaan daarom vanaf 2020 op zoek naar deze contactpersonen. Het onderzoek duurt per begraafplaats ongeveer één jaar.

We beginnen in Rossum
We beginnen de komende week op het oude gedeelte van de begraafplaats aan de Burg. van Randwijckstraat in Rossum. Bij verschillende graven worden bordjes geplaatst. Staat er een bordje bij het graf dat u bezoekt? Kijk dan op het informatiebord van de begraafplaats voor meer informatie. Hierop staat wat u kunt doen en voor welke datum u dat moet doen.

Meer nieuws