Uitnodiging inloopbijeenkomst Kasteelpark en Kasteelplein Hedel

Geplaatst op dinsdag 3 maart 2020

Uitnodiging inloopbijeenkomst Kasteelpark en Kasteelplein Hedel

Denk mee over de inrichting van het gebied

Samen met de werkgroep Kasteelplein Hedel werken we aan een plan voor het gebied rondom de kasteelruïne in Hedel. De samenwerking met inwoners en andere betrokkenen leidt tot een visie voor het Kasteelpark en een Voorlopig Ontwerp voor het Kasteelplein. Op 18 maart is er een inloopbijeenkomst waarbij geïnteresseerden hun ideeën kunnen delen en vragen kunnen stellen aan de gemeente en de werkgroep.

Plan

Buro Lubbers maakt in opdracht van de gemeente een ontwerp voor de nieuwe inrichting van het terrein waarop de kasteelruïne staat. Ook wordt er gekeken naar de kansen die er liggen voor het gebied rondom de ruïne: het Kasteelpark. Het beoogde eindresultaat is een plan dat met en voor inwoners van Hedel wordt ontwikkeld en dat recht doet aan de plek als historisch dorpscentrum. Naar verwachting is de visie en het ontwerp in mei 2020 klaar. 

Inloopbijeenkomst

U bent van harte welkom op:
Datum
woensdag 18 maart 2020
Tijd 
tussen 19.00 en 20.30 uur
Locatie
dorpshuis Gelre’s End (Molendijk 1, Hedel)

Meer nieuws