Maak kennis met kernwethouder Jan-Hein de Vreede

Geplaatst op donderdag 27 februari 2020

Vorige week stelden we Peter de Vries, kernwethouder van Rossum, Well en Wellseind aan u voor. Deze week is Jan-Hein de Vreede aan de beurt.

Jan-Hein de Vreede, kernwethouder van Hedel en Kerkdriel:
“Als kernwethouder van de twee grootste kernen in onze gemeente, is het voor mij een uitdaging om goed op de hoogte zijn van wat er leeft in die kernen. Ik ben dan ook blij om te horen dat er zich al enkele inwoners hebben gemeld die hun krachten voor deze kernen willen gaan bundelen, mogelijk met een dorpsraad als resultaat. Met hen zal ik zeker regelmatig contact hebben. Niet alleen om te horen wat er niet goed gaat, maar ook om te horen wat er wel goed gaat! Ik breng beide geluiden binnen het gemeentehuis onder de aandacht. Zo werken we samen aan een fijne leefomgeving in de kernen. En ik wil de inwoners oproepen om daarbij niet alleen groots te denken. Verbetering van de leefbaarheid zit zeer zeker ook in de kleine dingen.”

Meer nieuws