Uitnodiging werkontbijt internationale vrouwendag 2020

Geplaatst op maandag 24 februari 2020

8 Maart is internationale vrouwendag! Binnen de Bommelerwaard besteden we daar graag aandacht aan. Wij nodigen daarom vrouwen uit voor een werkontbijt op vrijdag 6 maart 2020 van 08.30 tot 11.00 uur in Het Groene Huis, in de rechtervleugel van het gemeentekantoor aan de Hogeweg 11 in Zaltbommel, met  eigen ingang, rechts van de hoofdingang

Dit jaar is het thema van Vrouwendag ‘Vrijheid’. Bij het werkontbijt staat Veiligheid binnenshuis en buitenshuis centraal.

Programma

We starten met een lekker ontbijt. Wethouder Willem Posthouwer opent het werkontbijt. Daarna volgen twee ervaringsverhalen van vrouwen in de Bommelerwaard over het thema vrijheid. Vervolgens is er een presentatie door en een gesprek met Elise Meier, hoofdinspecteur van de politie (De Waarden) over veiligheid voor vrouwen binnenshuis en buitenshuis. Rond 11.00 uur ronden we af en is er gelegenheid om na te praten.

Aanmelden

Deelname aan het werkontbijt is gratis. Wel graag aanmelden. Dit kan tot 2 maart door te mailen naar mnbiegstraaten@zaltbommel.nl. Laat u ons bij uw aanmelding ook weten wat vrijheid voor u betekent? Er is plaats voor maximaal 60 deelnemers. Wij zien ernaar uit u te ontmoeten op 6 maart!

Wij organiseren het werkontbijt in het kader van vrouwendag samen met de gemeente Maasdriel en Stichting Kompas Bommelerwaard.

Meer nieuws