Inloopspreekuur Belastingsamenwerking Rivierenland

Geplaatst op maandag 24 februari 2020

Inloopspreekuur BSR

Op dinsdag 10 maart heeft Belastingsamenwerking Rivierenland (BSR) van 9:15 tot 12:30 uur inloopspreekuur in het gemeentehuis in Kerkdriel. Tijdens het spreekuur kunt u vragen stellen over de aanslag lokale belastingen en de WOZ beschikking.

Aanmelden

U kunt zich vooraf aanmelden via inloopspreekuur@bsr.nl. U wordt dan geholpen op het afgesproken tijdstip. Voor de afspraak wordt 20 minuten gereserveerd.  Vermeld in de mail uw klant of subjectnummer (staat op het aanslagbiljet), het onderwerp waar u vragen over heeft en uw voorkeurstijd. U kunt ook gewoon binnen lopen. Het kan dan voorkomen dat u moet wachten tot er een medewerker beschikbaar is. Neem in alle gevallen uw aanslagbiljet mee!

Meer info

Kijk op www.bsr.nl of bel met 0344 70 47 04.

Meer nieuws