Cursus politiek actief

Geplaatst op maandag 24 februari 2020

Cursus politiek actief

Vraagt u zich wel eens af hoe de beslissingen worden genomen in de gemeenteraad? Denkt u wel eens dat u dat beter zou kunnen? Of wilt u iets voor elkaar krijgen bij de gemeente, maar weet u niet hoe? Bent u gewoon geïnteresseerd in de werking van de gemeente als politiek orgaan? Volg dan de cursus Politiek Actief en ontdek het! Wie weet bent u hierna wel zó geïnspireerd geraakt dat u zelf actief wilt worden in de gemeentepolitiek, bijvoorbeeld als raadslid. De cursus start op woensdag 18 maart 2020. Meedoen is gratis.

De cursus wordt opgezet in samenwerking tussen Maasdriel en Zaltbommel. Sommige bijeenkomsten zullen plaatsvinden in Maasdriel en andere in Zaltbommel.
Aanmelden kan via het aanmeldformulier . U kunt zich aanmelden tot en met 2 maart 2020.
Voor vragen kunt u een mailtje sturen naar politiekactief@bommelerwaard.nl

Meer nieuws