Maak kennis met kernwethouder Peter de Vries

Geplaatst op woensdag 19 februari 2020

Vorige week stelden we Erik van Hoften, kernwethouder van Alem, Heerewaarden, Hoenzadriel en Velddriel aan u voor. Deze week is Peter de Vries aan de beurt.

Peter de Vries, kernwethouder voor Rossum, Well en Wellseind:
“Vanuit mijn portefeuille houd ik me voornamelijk bezig met ruimtelijke ordening, bouwen, wonen, natuur en landschap. Maar als kernwethouder wil ik juist ook een luisterend oor zijn voor alle andere zaken waar inwoners van de kernen Rossum, Well en Wellseind over willen praten. U kunt mij zien als dé toegang tot de gemeente. Ik ben geïnteresseerd in alles wat er speelt en leeft. Heeft u een mooi initiatief om de leefbaarheid in uw kern te vergroten? Of loopt u tegen een probleem aan dat u graag onder de aandacht wilt brengen? Spreek me dan gerust aan, ik luister met belangstelling naar uw verhaal.”

Meer nieuws