Amé uit Rossum is voorleeskampioen van de regio

Geplaatst op woensdag 12 februari 2020

Op zaterdag 8 februari deden 12 voorleeskampioenen uit de regio mee aan de regionale kwartfinale van de Nationale Voorleeswedstrijd in de bibliotheek in Druten. De jury bestond uit wethouders Anita Sørensen (Maasdriel), Bert van Swam (West Maas en Waal) en Sjef van Elk (Druten).

Halve finale op 29 februari
Amé van Os van openbare basisschool De Bogerd in Rossum won overtuigend en is daarmee voorleeskampioen voor de regio Druten, West Maas en Waal en Bommelerwaard. Ze las voor uit ‘Hoe overleef ik met/zonder jou’ van schrijfster Francine Oomen. Gefeliciteerd Amé! Op 29 februari is de halve finale in de bibliotheek van Wijchen, we wensen Amé daar veel succes en plezier. Eind mei is bekend wie zich de Nationale Voorleeskampioen van 2020 mag noemen.

Meer nieuws