Expertmeeting 17 februari Bommelerwaards sport- en beweegakkoord

Geplaatst op donderdag 30 januari 2020

Op maandag 17 februari organiseert sportformateur Henk Linssen een ‘expertmeeting’ om met sportverenigingen, ondernemers, welzijnsorganisaties en anderen geïnteresseerden aan de slag te gaan met het Bommelerwaards sport- en beweegakkoord. Denkt u mee? U bent van harte welkom!

Sportformateur Henk Linssen: “Om een effectief en gedragen sportakkoord te formeren hebben we de samenwerking nodig van sportverenigingen, maatschappelijke organisaties, individuele sporters, sportscholen, fysiotherapeuten en andere betrokken organisaties of bedrijven. Uw bijdrage is daarom belangrijk, want ook uw belangen moeten vertegenwoordigd zijn in het akkoord.”

Programma

De bijeenkomst is in De Poorterij, Nieuwstraat 2 in Zaltbommel. De inloop is vanaf 19:30 uur en de aanvang is om 20:00 uur. De sportformateur geeft een update over de stand van zaken. Aanwezigen gaan samen aan de slag met  het formuleren van ambities voor het sport- en beweegakkoord. De avond wordt afgesloten met een gezamenlijk drankje.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden? Dat kan uiterlijk 14 februari via dit digitale aanmeldformulier.

Vragen?

Wie vragen heeft kan contact opnemen met de sportformateur door te mailen naar: sportformateurbommelerwaard@gmail.com

Hoe verder

De komende tijd gaat de sportformateur op pad en in gesprek met allerlei belanghebbenden. Uiteindelijk is het de bedoeling om uiterlijk 8 april 2020 het “Bommelerwaards sport- en beweegakkoord” op te leveren. Een stuurgroep bestaande uit vertegenwoordigers van lokale partners die betrokken zijn bij het proces volgt en steunt de voortgang van het Bommelerwaards sport- en beweegakkoord. Als er een Sport- en Beweegakkoord opgeleverd is wordt er een uitvoeringsbudget vanuit het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport van ca. €80.000 ter beschikking gesteld om de geformuleerde doelen te bereiken.

Meer nieuws