Politieonderzoek incident Gasthuisstraat in volle gang

Geplaatst op dinsdag 28 januari 2020

Op maandag 13 januari werd er een handgranaat gevonden bij een appartementencomplex aan de Gasthuisstraat. Het politieonderzoek is nog in volle gang. Wel is inmiddels vastgesteld door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) dat het om een echte handgranaat gaat. De politie besteedt dinsdag 28 januari aandacht aan de zaak in het programma Opsporing Verzocht.

Politieonderzoek

Het achterlaten van de handgranaat lijkt, volgens de politie, een gerichte actie te zijn. Het motief is nog niet bekend. De politie houdt meerdere opties open. Dat is normaal in een politieonderzoek. Zo voorkomt de recherche dat ze iets over het hoofd ziet. De politie vraagt in het programma Opsporing Verzocht ook nogmaals om informatie van getuigen.

Heeft u meer informatie?

Heeft u tussen zondagavond 12 januari 20.00 uur en maandagochtend 13 januari 04.00 uur iets verdachts gezien rond het winkelgebied in Kerkdriel? Of heeft u andere bruikbare informatie voor het onderzoek? Neemt u dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Meer nieuws