Wethouder De Vries overhandigt sleutel bewoners Empelenhof

Geplaatst op donderdag 31 oktober 2019

Op woensdag 30 oktober heeft wethouder Peter de Vries de sleutel overhandig aan familie Groenewegen uit Rossum. Zij betrekken als eerste één van de 8 vrije sector huurwoningen van het woningbouwplan Empelenhof in Kerkdriel. Met de oplevering van deze woningen is het gehele project Empelenhof afgerond.

De laatste woningen van dit project zijn 8 huurwoningen in het middenhuur segment. Naar dit type woningen is veel vraag in Maasdriel blijkt uit het woningbehoefteonderzoek. Wethouder De Vries is dan ook erg blij dat dit plan bijdraagt aan de behoefte. “Veel woningzoekenden vallen nu tussen wal en schip. Ik ben blij dat er een start is gemaakt om ook deze doelgroep aan een passende woning in onze gemeente te helpen. Er zijn nog drie woningen beschikbaar dus geïnteresseerden hebben nog kans”, aldus de wethouder.

Wethouder De Vries overhandigt sleutel bewoners Empelenhof

Wethouder De Vries boorde in januari van dit jaar nog de eerste paal in de grond en vandaag zijn de woningen al opgeleverd. Deze duurzame woningen beschikken allemaal over zonnepanelen en goede isolatie waardoor zij het energielabel A krijgen. Wethouder De Vries: “Prachtige woningen voor o.a. starters op de woningmarkt, een compleet afgewerkte inbouwkeuken en hoogwaardig sanitair”.

De woningen worden verhuurd door Borgdonck via Havermans makelaardij. De huurprijzen variëren van € 900 tot € 1050. Er zijn nog drie woningen beschikbaar. Voor meer informatie over deze woningen kunt u kijken op de website van Borgdonck

Meer nieuws