Voorlichtingsavond over pleegouderschap

Geplaatst op donderdag 31 oktober 2019

Ben je benieuwd of het pleegouderschap iets voor je is?

Kom naar de voorlichtingsavond op 26 november!

Misschien heb je ergens iets gelezen over pleegzorg, zijn bekenden van je een pleeggezin of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat het pleegouderschap inhoudt? Kom dan naar de voorlichtingsavond op dinsdag 26 november georganiseerd door de gemeente Maasdriel samen met jeugdhulp organisaties; Entrea Lindenhout, William Schrikker Pleegzorg en Oosterpoort.

Een pleegouder en pleegzorgbegeleiders geven je uitgebreid informatie over wat pleegzorg is, wat hun ervaringen zijn, wat het van je vraagt en wat het voor jou betekent. Open en eerlijke informatie. Je kunt met al je vragen over pleegzorg terecht. Als je wilt kun je een pleegouder of pleegzorgbegeleider tijdens de bijeenkomst ook persoonlijk spreken.

Iedereen is van harte welkom om meer te horen over wat pleegouder zijn inhoudt.

Datum: Dinsdag 26 november
Tijd: 19.00-21.00 uur
Locatie: gemeentehuis
Kerkstraat 45 in Kerkdriel

Heb je interesse meld je dan aan via info@maasdriel.nl t.a.v. voorlichtingsavond pleegzorg.

Meer nieuws