Cliëntenraad sociaal domein Bommelerwaard zoekt nieuwe leden

Geplaatst op donderdag 24 oktober 2019

De gemeenten Maasdriel en Zaltbommel willen hun dienstverlening zo goed mogelijk inrichten en laten aansluiten op de behoeften van inwoners. Dit doen zij met behulp van een cliëntenraad die het college adviseert over het beleid van de gemeente en de uitvoering daarvan. De cliëntenraad is voor de komende periode van vier jaar weer op zoek naar nieuwe leden.

Wie zoeken we?

Inwoners van de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel die een recht ontlenen aan de Wmo, de Jeugdwet, de Participatiewet of de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening. U bent centraal aanspreekpunt van het college voor de vorming, uitvoering en evaluatie van het gemeentelijke beleid ten aanzien van het sociaal domein. U volgt de relevante ontwikkelingen hierbinnen, signaleert knelpunten en adviseert het college gevraagd en ongevraagd.

Interesse?

Lees dan de volledige vacaturetekst (PDF, 136.2 kB). U kunt reageren t/m 29 november 2019.

Meer nieuws