ZZP’ers en ondernemers opgelet!

Geplaatst op dinsdag 22 oktober 2019

Het Ondernemersteam Bommelerwaard (een samenwerking van de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel) heeft in november twee mooie events op de agenda staan. Bent u een Bommelerwaardse ondernemer of ZZP’er? Dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan een van de onderstaande events.

ZZP event op maandag 11 november
Guido Thys (PDF, 1.7 MB) komt u alles vertellen over vernieuwing en hoe u dat voor u kunt laten werken. Bovendien is het een uitstekende gelegenheid om te netwerken! Van 17:30-20:00 uur in het gemeentehuis in Kerkdriel. Voor een hapje wordt uiteraard gezorgd!

Ondernemersontbijt op donderdag 14 november
De directeur van PSV Eindhoven, Toon Gerbrands (PDF, 1.7 MB), vertelt over de kunst om mensen samen te laten werken en zo uiteindelijk het ultieme doel te behalen: winnen en presteren. Van 07:00-09:00 uur in Hotel Van der Valk in Zaltbommel.

Aanmelden
ondernemenindebommelerwaard.nl

Meer nieuws