Wij zoeken weer Maas en Waaljutters!

Geplaatst op woensdag 4 september 2019

Wilt u samen met uw vereniging op zaterdag 5 oktober graag de handen uit de mouwen steken en een deel van de uiterwaarden van de Maas of de Waal opruimen? Laat het ons dan weten! Er zijn dit jaar meerdere tracés te verdelen. Als Maas- en Waaljutters gaat u met minimaal tien personen de uiterwaarden in om zwerfafval op te ruimen. De vereniging ontvangt materialen en instructies vanuit de gemeente. Voor het opschonen van een tracé ontvangt de vereniging een eenmalige financiële vergoeding van minimaal 200 euro. Dit is afhankelijk van de ligging en grootte van het tracé en de hoeveelheid zwerfvuil.

Meer informatie?
Kijk op schonerivieren.org. Hier vindt u ook het aanmeldformulier dat u kunt downloaden en mailen naar j.albers@maasdriel.nl.

Meer nieuws