Wie werkt mee aan lokaal sport- en beweegakkoord Bommelerwaard?

Geplaatst op maandag 2 september 2019

Kom naar de informatieavond op 18 september

Wij peilen of er interesse is bij sportaanbieders, scholen, dorpsraden, ondernemers, maatschappelijke partners en andere organisaties om samen een lokaal sport- en beweegakkoord te maken. Voelt u zich aangesproken? Dan bent u van harte uitgenodigd voor een informatieavond op woensdag 18 september.

In 2018 is een nationaal sportakkoord gesloten met als hoofddoel om zoveel mogelijk mensen met plezier te laten sporten en bewegen. Als we op die avond samen besluiten met een lokaal sport- en beweegakkoord aan de slag te gaan, gaat een gezamenlijk gekozen sportformateur aan de slag met het Bommelerwaards Sport- en beweeg akkoord.

Informatieavond

De informatieavond is op 18 september in De Kreek, Wilgenpas 2 in Kerkdriel. Inloop is vanaf 19.15 uur. De avond start om 19.30 en duurt tot uiterlijk 21.00 uur. De avond wordt geleid wordt door de Gelderse Sport Federatie.

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link. Meer informatie over het programma volgt. Voor vragen kunt u terecht bij Jochem Huibers en Elisabeth Canisius, de beleidsmedewerkers sport van de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel, via telefoonnummer 14 0418 of via j.huibers@maasdriel.nl  of ecanisius@zaltbommel.nl.

Meer nieuws