Kunst uit de kelder: komt u kijken (en kopen)?

Geplaatst op dinsdag 23 juli 2019

In de Bommelerwaardse gemeentehuizen zijn heel wat kunstwerken te vinden. Die zijn niet altijd zichtbaar voor het publiek. Bent u benieuwd naar deze collecties? Kom dan t/m 16 augustus kijken naar de mini-tentoonstelling ‘Stille schatten’. In de publiekshal van de gemeentehuizen in Maasdriel en Zaltbommel kunt u een deel van de collectie bekijken.

Ziet u iets moois?

Dan is 17 augustus hét moment om uw slag te slaan! Een deel van wat we tentoonstellen wordt samen met tot dan toe verborgen gebleven kunstwerken en posters geveild. Op zaterdag 17 augustus gaan de deuren van Veiling Zaltbommel om 10:00 uur open om te laten zien wat er te koop is, de veiling start om 14:00 uur. De opbrengst gaat naar een goed doel in de Bommelerwaard dat we binnenkort bekend maken.

Meer nieuws