MFC de Steen in Heerewaarden genomineerd voor dorpshuis van het jaar

Geplaatst op dinsdag 2 juli 2019

Welk dorpshuis in Gelderland is hét bruisende hart van het dorp of de wijk? Wie wint de titel ‘Dorpshuis van het jaar 2019’? De zes finalisten zijn bekend, de strijd kan beginnen!

Zes finalisten

Voor het derde jaar op rij wordt hét ‘Dorpshuis van het Jaar’ gezocht. Net als in voorgaande jaren strijden in 2019 zes dorpshuizen om de prestigieuze titel. Via www.dorpshuisvanhetjaar.nl hebben zich veel mooie, leuke, inspirerende en innovatieve ontmoetingsplekken aangemeld. De wedstrijd mag dan Dorpshuis van het Jaar heten, maar alle ontmoetingsplekken in Gelderland – zowel in stad als dorp – konden zich aanmelden. Een deskundige jury heeft vervolgens de aanmeldingen beoordeeld en de volgende zes finalisten geselecteerd: MFC Doelum in Renkum,'t Dorpshuus in IJzerlo, Dorpsaccommodatie Rietmolen, Buurthuis ’t Huukske in Arnhem, het Stadshuus in Lochem en MFC de Steen in Heerewaarden.

Op TV

Angelique Krüger van Omroep Gelderland doet wederom verslag van de wedstrijd en gaat langs bij de zes finalisten. Tijdens zeven afleveringen, die in het najaar worden uitgezonden, gaan de genomineerden de strijd met elkaar aan. Alle finalisten krijgen 750 euro. Het winnende dorpshuis krijgt bovenop die 750 euro nog 2.500 euro én de titel ‘Dorpshuis van het Jaar 2019’. Meer informatie over de wedstrijd is te vinden via www.dorpshuisvanhetjaar.nl.

 

Meer nieuws