Kent u iemand die een lintje verdient?

Geplaatst op donderdag 23 mei 2019

Kent u iemand die zich minimaal vijftien jaren aaneengesloten buitengewoon verdienstelijk heeft gemaakt en nog steeds maakt voor onze maatschappij, bijvoorbeeld als vrijwilliger, dan kunt u deze persoon voordragen voor een Koninklijke Onderscheiding.

Voorwaarden

Wilt u weten of iemand in uw omgeving voorgedragen kan worden? Kijk dan op www.lintjes.nl voor de belangrijkste voorwaarden. Daar vindt u ook het aanvraagformulier ‘Voorstel tot de verlening van een Koninklijke Onderscheiding’.

Dien het voorstel op tijd in

Is het de bedoeling dat de onderscheiding tijdens de zogenoemde ‘Lintjesregen’ op vrijdag 24 april 2020 wordt uitgereikt? Dien dan het volledige voorstel voor 25 juni 2019 bij de burgemeester in. Gaat het om een uitreiking tijdens een andere gelegenheid? Dan dient u het volledige voorstel tenminste zes maanden van tevoren naar de burgemeester te sturen. Bent u van plan een aanvraag in te dienen, neemt u dan vooraf contact op met de bestuurssecretaresse. Zij kan uw aanvraag vast met u doornemen.

Meer nieuws