Doe, praat en beslis mee

Geplaatst op dinsdag 7 mei 2019

Met deze handleiding (PDF, 5.0 MB) willen we u, als inwoner van Maasdriel, helpen de weg te vinden binnen onze gemeentelijke organisatie. Wij vinden het erg belangrijk om in contact te staan met onze inwoners en ook dat onze inwoners de weg naar de gemeente makkelijk weten te vinden.

Het kan verschillende redenen hebben waarom u in contact wil komen met de gemeente. Misschien wilt u reageren op een besluit, of een zienswijze indienen. Het kan ook dat u mee wilt denken met de gemeente en advies wil uitbrengen. Of dat u juist contact met één van de politieke partijen wenst. Dan kan deze handleiding u misschien op weg helpen.

Heeft u na het lezen van de handleiding nog vragen? Of kunt u een onderwerp waar u meer over wilt weten niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer nieuws