Informatiemarkt over leerlingenvervoer op 14 mei

Geplaatst op dinsdag 30 april 2019

Op dinsdag 14 mei organiseert de cliëntenraad in samenwerking met de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel een informatiemarkt over leerlingenvervoer. Maakt u  voor uw kind(eren) gebruik van leerlingenvervoer, of gaat u dat het komend jaar doen?  Dan nodigen wij u van harte uit de informatiemarkt te bezoeken.

Datum 
dinsdag 14 mei
Tijd 
van 19:00-21:00 uur
Locatie 
Vervoersbedrijf Juijn, Valeton 29, 5301 LW Zaltbommel

U kunt vrij inlopen tussen 19:00 en 21:00 uur, vooraf aanmelden is niet nodig.
Natuurlijk zijn ook uw kinderen van harte welkom op deze informatiemarkt.

Initiatief

Deze markt is een initiatief van de Cliëntenraad Leerlingenvervoer Maasdriel en Zaltbommel (CLMZ) en wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel en Vervoersbedrijf Juijn.

Informatie, advies en hulp

De betrokken partijen zijn op de markt aanwezig met diverse stands. Bij deze stands kunt u terecht voor informatie en advies. Ook wordt er als u dat wilt hulp geboden bij het invullen van uw aanvraagformulier.

Kijkje achter de schermen

Omdat de markt plaats vindt in het pand van Vervoersbedrijf Juijn is dit een mooie gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen. Juijn verzorgt speciaal voor deze avond een rondleiding met een daaraan verbonden prijsvraag.

Cliëntenraad zoekt leden

De cliëntenraad is samengesteld uit ouders of verzorgers van leerlingen die in de gemeente Maasdriel of Zaltbommel wonen en die gebruik maken van het leerlingenvervoer. Zij behartigt de collectieve belangen van leerlingen die gebruik maken van het vervoer van en naar school. Wilt u als ouder of verzorger een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het leerlingenvervoer? Dan zijn wij op zoek naar u! U bent van harte welkom om zitting te nemen in de raad. We vergaderen maximaal vier keer per jaar. Wilt u een keer een vergadering bijwonen? Laat het ons weten!

Heeft u vragen?

Of wilt u wat met ons delen op het gebied van leerlingenvervoer? Wij zijn bereikbaar via leerlingenvervoerbommelerwaard@gmail.com.

Meer nieuws