Gratis sporten in de buitenlucht

Geplaatst op dinsdag 23 april 2019

De beweegtuin in Hedel

Sinds 23 april 2019 is het mogelijk om bij het Gelre’s End in Hedel te sporten in de buitenlucht! Naast de oude zwemplas zijn verschillende sporttoestellen geplaatst waar je het hele lichaam mee kunt trainen. Buik-, arm- en beenspieren; ze komen allemaal aan bod! De beweegtuin is openbaar toegankelijk. Iedereen mag hier gratis gebruik van maken.

Ook is het tijdelijk mogelijk om op iedere dinsdagmiddag onder begeleiding van de buurtsportcoach mee te doen met een training. Dus wil je graag bekend raken met de sporttoestellen en werken aan je fit- en gezondheid in de buitenlucht? Meld je aan!
Voor aanmelden en meer informatie kunt u contact opnemen met de buurtsportcoach Nick Linnenbank nlinnenbank@welzijnbommelerwaard.nl of 06-20738721.

Meer nieuws