Snel internet in buitengebied Maasdriel stap dichterbij

Geplaatst op vrijdag 12 april 2019

Snel internet voor de inwoners van het buitengebied van verschillende gemeenten in Rivierenland, waaronder Maasdriel, is een stap dichterbij. Regio Rivierenland heeft een goede partij gevonden met veel ervaring in het aanleggen van een breedbandnetwerk: Digitale Stad. De bewoners van de betreffende adressen ontvangen binnen enkele dagen informatie (PDF, 126.0 kB) en een aanbod van dit bedrijf.

Aanbod Digitale Stad

De bewoners van de adressen die in aanmerking komen voor aansluiting op het breedbandnetwerk ontvangen van Digitale Stad informatie over de aanleg van het netwerk en een aanbod waarop zij kunnen reageren. Een voorwaarde voor definitieve aanleg is wél dat minimaal 50% van de adressen uit de vraagbundeling van Digitale Stad kiest voor breedband internet. Alleen dan kan Digitale Stad het hele buitengebied voorzien van glasvezel.

Meer weten of vragen over dit project?

Kijk op www.breedbandrivierenland.nl
Voor meer informatie over Digitale Stad en de mogelijkheid om u aan te melden voor een glasvezelaansluiting kijk op: www.digitale-stad.nl/rivierenland

Meer nieuws