Nieuwe beweegtuin in Hedel

Geplaatst op maandag 8 april 2019

Opening beweegtuin Hedel

Op dinsdag 23 april wordt om 16.00 uur de beweegtuin geopend bij de jachthaven achter het Gelre’s End. Het initiatief om sporttoestellen te plaatsen is afkomstig uit de dorpentour van 2017. Hedelnaren hebben zich hard gemaakt voor meer levendigheid bij het Gelre’s End en dat is gelukt.

Tijdens de opening geeft buurtsportcoach Nick Linnenbank een training waarbij hij uitleg geeft en demonstreert hoe de sporttoestellen werken. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom om mee te doen! Voor water en een gezonde snack wordt gezorgd.

Iedere dinsdag sporten?

Onder begeleiding van de buurtsportcoach kunt u vanaf 23 april iedere dinsdag sporten in de beweegtuin. Heeft u interesse om mee te doen en aan uw fitheid te werken in de buitenlucht? Meld u dan aan bij Nick via nlinnenbank@welzijnbommelerwaard.nl of
06 20 73 87 21.

Meer nieuws