Uitnodiging inloopavond Gemeentelijk Verkeers- en Vervoersplan

Geplaatst op donderdag 6 december 2018

Het Gemeentelijk Verkeer- en Vervoersplan (GVVP) omschrijft de visie op het gebied van verkeer en vervoer en de aanpak van de knelpunten. Het huidige GVVP van de gemeente Maasdriel stamt uit 2009 en is toe aan een actualisering.

Doel van het nieuwe GVVP
Het doel van het nieuwe GVVP is om op basis van een duidelijk uitvoeringsplan de verkeersveiligheid, de bereikbaarheid en de (verkeers)leefbaarheid in de gemeente te verbeteren. Daarnaast komen de verschillende manieren van vervoer zoals autoverkeer, vrachtverkeer, langzaam verkeer, parkeren, openbaar vervoer en landbouwverkeer aan bod.

Breed gedragen beleidsdocument
Ingenieursbureau Megaborn uit Waardenburg werkt het plan in opdracht van de gemeente uit. Het nieuwe GVVP bestaat uit een breed gedragen beleidsdocument met kaders, een visie en een uitvoeringsprogramma.

We hebben inbreng inwoners verwerkt
Inmiddels zijn we bezig met het opstellen van het uitvoeringsprogramma. Bij het begin van het proces, op 23 april, konden inwoners hun mening over het verkeer in Maasdriel geven. Op 10 december laten wij  zien wat we met de inbreng gedaan hebben en welke projecten we daarbij bedacht hebben.

Graag horen wij nogmaals uw mening
We horen graag wat u van de projecten in het uitvoeringsprogramma vindt en of er volgens u nog aanvullingen nodig zijn. Daarom nodigen wij u uit voor de inloopavond van het GVVP.
De bijeenkomst vindt plaats op:

Maandag 10 december 2018
• van 18:30 tot 21:00 uur, vrije inloop
• in het gemeentehuis, Kerkstraat 45 in Kerkdriel

Tijdens de inloopavond kunt u de (voorlopige) maatregelen per kern bekijken. We verwachten dat het definitieve GVVP in de gemeenteraadsvergadering van 28 maart 2019 wordt behandeld.

Meer nieuws