Inschrijving standplaats carnaval 2019

Geplaatst op donderdag 8 november 2018

Heeft u interesse in een standplaats tijdens carnaval 2019 in één van de kernen van Maasdriel? Voor incidentele standplaatsen bij carnaval wordt een inschrijfsysteem gehanteerd. Schrijven meerdere ondernemers zich in dan wordt de standplaats toegewezen aan de hoogste inschrijver voor het gebruik van de gemeentegrond. Deze ondernemer krijgt daarnaast ook de standplaatsvergunning. Conform de Legesverordening 2018 wordt naast het uitgebrachte bod een bedrag van € 219,00 aan leges in rekening gebracht. 

Bod uitbrengen
U kunt uw bod voor de standplaatsvergunning vóór 22 december 2018 uitbrengen. Inschrijven kan vanaf € 16,90. U brengt uw bod uit in een gesloten envelop, die u per post verstuurt of afgeeft aan de balie tijdens openingstijden van het gemeentehuis. Op de envelop schrijft u duidelijk de woorden "niet openen’’, voor welke kern u zich inschrijft en u vermeldt welke producten u tijdens carnaval 2019 vanaf de standplaats wilt verkopen. Uiteraard moet u op of in de envelop uw naam en contactgegevens vermelden. Let op! Lever met de inschrijving tevens het volledig ingevulde aanvraagformulier (PDF, 71.9 kB)voor de standplaatsvergunning in. 

Meerdere inschrijvingen
Hebben we meerdere inschrijvingen  per standplaats ontvangen? Dan wordt u in de week van 7 t/m 10 januari 2019 uitgenodigd om het openen van de enveloppen bij te wonen.

Meer nieuws