De week van de Bommelerwaardse ondernemer

Geplaatst op donderdag 1 november 2018

U als ondernemer bent belangrijk voor de Bommelerwaard, u zorgt voor economische groei, banen, welvaart en leefbaarheid. De gemeenten Maasdriel en Zaltbommel hebben de handen ineen geslagen om de ondernemers in de Bommelerwaard in het zonnetje te zetten. Daarom organiseren wij in de week van 12 november verschillende activiteiten en netwerkbijeenkomsten voor u.

Maandag 12 november

ZZP’ers in de spotlight     Klik hier om u aan te melden
Het vergt enorm veel lef om als ZZP’er aan de slag te gaan. Graag gaan wij met u in gesprek over welke problemen u ervaart, waar u hulp bij nodig heeft en waar wij u wellicht bij kunnen helpen. Tevens neemt gastspreker Wilfred van der Meer  u mee in een luchtig verhaal over Klantgericht Ondernemen. Tijdens deze avond heeft u de mogelijkheid om kennis te maken met je collega ZZP’er onder het genot van een lekkere stamppot.
Locatie: gemeentehuis Kerkdriel
Tijdstip: 17.30 tot 19.00 uur

Dinsdag 13 november

Welkom in gastvrij Maasdriel!
Deze welkomstzin kunt u vanaf deze dag in verschillende horeca gelegenheden tegenkomen. We werken samen met politie en horecaondernemers aan een veilig en gastvrij Maasdriel. Het eerste resultaat van deze samenwerking wordt zichtbaar gemaakt door afspraken die we gezamenlijk hebben gemaakt. Op dinsdag onthult burgemeester Henny van Kooten het eerste bordje met daarop de gezamenlijke afspraken.

Woensdag 14 november

Ondernemersverenigingen in het zonnetje!
De ondernemersverenigingen vertegenwoordigen een groot gedeelte van de Maasdrielse ondernemers en verzetten veel werk in het belang van hun achterban op vrijwillige basis. Dat is wel een bedankje waard. Wethouder Jan-Hein de Vreede verrast de voorzitters van de OVA, OVVH, OVM, en Ondernemersvereniging de Zandmeren deze dag als dank voor hun inzet.

Donderdag 15 november

Arbeidsvraagstukken op tafel     Klik hier om u aan te melden
Op donderdag 15 november om 19.00 uur is er een netwerkavond waarin kennis wordt gedeeld over arbeidsparticipatie en arbeidsrecht. Collega ondernemers delen met u de ervaringen die ze hebben opgedaan en de voordelen die arbeidsparticipatie met zich meebrengt. Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met Werkzaak Rivierenland.
Locatie: Stadskantoor Zaltbommel
Tijdstip: 19.00 tot 21.00 uur

Vrijdag 16 november

Netwerkborrel: Landelijke dag van de ondernemer   Klik hier om u aan te melden
Deze dag staat voor Maasdriel en Zaltbommel in het teken van alle ondernemers. Wethouders zullen gedurende de dag verschillende bedrijfsbezoeken afleggen. En we sluiten de dag en de week gezamenlijk af met een gezellige netwerkborrel.
Locatie: van der Valk Zaltbommel 
Tijdstip: 16.00 tot 18.00 uur

We hopen u op één van de bovenstaande activiteiten te ontmoeten.
 

Meer nieuws