Gemeentepagina in Het Kontakt

Geplaatst op maandag 15 oktober 2018

Misschien is het u al opgevallen? De gemeentepagina van Maasdriel is verhuisd en in een compleet nieuw jasje gestoken!

Sinds twee weken staat de gemeentepagina in Het Kontakt Bommelerwaard, net als die van onze buurgemeente Zaltbommel.

Op de oude gemeentepagina stonden voornamelijk wettelijke publicaties. Deze rubriek komt voorlopig nog terug op de nieuwe gemeentepagina, maar wel in afgeslankte vorm. Op de pagina bekendmakingen op overheid.nl staan alle publicaties met uitgebreide informatie.
Via de website over uw buurt kunt u ook de app downloaden of de e-mailservice aanzetten. 

Natuurlijk willen we graag dat iedereen in Maasdriel Het Kontakt ontvangt. Is dit nu nog niet het geval, of merkt u dat de bezorger uw adres heeft overgeslagen? Dan kunt u bellen of mailen met Stefan de Gans, 0183 58 32 33 s.degans@kontaktmediapartners.nl

U kunt de gemeentepagina ook online lezen

Meer nieuws