Geeske Wildeman start als interim gemeentesecretaris bij de gemeente Maasdriel

Geplaatst op donderdag 16 augustus 2018

Geeske Wildeman start haar werkzaamheden op 20 augustus. De vacature van gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Maasdriel ontstond door het eerdere vertrek van Ad de Jong.

Geeske Wildeman

Geeske Wildeman is politicoloog en een ervaren interim manager in veranderopdrachten bij de overheid. Hiervoor was zij onder andere interim-manager bij de gemeente Velsen bij de afdeling Gebiedsontwikkeling, projectleider nieuwe Bedrijfsvoering bij de gemeente Schiedam, projectleider invoering decentralisaties bij zorgaanbieder Middin en betrokken bij de arbitrage tussen fracties en college in Aalsmeer. In 2013 verkocht zij haar bedrijf; onderzoeks- en adviesbureau Necker van Naem (25fte). Geeske heeft voor meer dan 150 gemeenten opdrachten gedaan. Zij begeleidde raden bij de invulling van het dualisme en bij verkenningen voor samenwerking met buurgemeenten en voerde evaluaties en onderzoeken uit in opdracht van raad, rekenkamer of college. Eerder was zij journalist, voorlichter en docent Politieke Wetenschap aan de Universiteit Leiden.

De functie wordt vooralsnog ingevuld op interim basis voor 6 maanden. Daarna zalĀ  permanente invulling voor de functie van gemeentesecretaris/algemeen directeur worden gezocht.

Meer nieuws