Opgeleid worden tot medewerker Publiekszaken?

Geplaatst op dinsdag 29 mei 2018

Pak je kans
In de afgelopen jaren hebben meerdere kandidaten succesvol deelgenomen aan het werk-leertraject. We starten daarom met een nieuw traject en zoeken klantgerichte collega’s, die stage willen lopen en de opleiding medewerker Publiekszaken willen volgen. Ook dit jaar is gekozen om met een aantal gemeenten in de regio samen te werken, zodat we meer mensen de kans bieden om werkervaring op te doen. Daarnaast biedt dit kansen voor de gemeenten om elkaar te ondersteunen. De afdelingen Publiekszaken (PZ) van de diverse gemeenten zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten die werkervaring op willen doen in combinatie met een vakgerichte opleiding medewerker Publiekszaken.

Interesse?
Lees dan de volledige beschrijving (PDF, 604.4 kB)

Meer nieuws