Maasdriel en Zaltbommel geven kaarten weg aan mantelzorgers

Geplaatst op woensdag 2 mei 2018

Op donderdag 24 mei speelt Eric Corton de theatervoorstelling ‘Ma’ in De Poorterij. De gemeenten Maasdriel en Zaltbommel stellen ieder 10 gratis kaarten voor deze theatervoorstelling ter beschikking aan mantelzorgers. Gaat u graag met z’n tweeën? Dan kunt u één kaart bijboeken tegen gereduceerd tarief (€ 18,50 in plaats van € 23,50).

Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait 'meneer Alzheimer' de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? De tragikomische solovoorstelling ‘Ma’ is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. Met ‘Ma’ wordt een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon gebracht. Zijn dilemma's, angsten én moederliefde worden vertolkt door Eric Corton.

Wilt u als mantelzorger in aanmerking komen voor een gratis kaart?
Opgeven kan tot uiterlijk 14 mei aanstaande bij Barbara van der Meer van Stichting Welzijn Bommelerwaard. U kunt haar mailen via bvandermeer@welzijnbommelerwaard.nl of bellen in de ochtenduren op (0418)  63 42 31. Op is op dus wees er snel bij!

Meer nieuws