Elektrisch rijden, maar waar kunt u in Maasdriel laden?

Geplaatst op donderdag 19 april 2018

Fossiele brandstoffen zijn schaars en slecht voor het milieu. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een elektrische auto. Uw auto op de oprit opladen met groene stroom die op uw eigen dak wordt opwekt is natuurlijk ideaal. Er zijn zelfs al auto’s die een te veel aan stroom weer kunnen terug leveren zodat het in huis gebruikt kan worden. Wie weet wat de toekomst nog meer voor mooie oplossingen gaat brengen op dit gebied.

Helaas heeft niet iedereen een eigen oprit. De gemeente wil particulieren die geen gelegenheid hebben op eigen perceel een laadpunt te plaatsen tegemoetkomen met  openbare laadpalen. De komende tijd wordt bekeken waar deze openbare laadplaatsen moeten komen. We verwachten dat de eerste laadpalen in het vierde  kwartaal van 2018 geplaatst worden.

Graag horen wij uw mening en wensen over de plaatsing van openbare laadpalen

Heeft u een elektrische auto, of heeft u plannen om op korte termijn elektrisch te gaan rijden? Maar geen gelegenheid om op eigen perceel een laadpunt te maken? Stuur dan een mail naar info@maasdriel.nl t.a.v. Astrid Zweerus. Vermeld hierbij uw naam, adres, mailadres en telefoonnummer en een korte omschrijving van uw situatie of wens. Wij bekijken of wij uw wens voor een laadpunt -voor iedereen in uw omgeving- kunnen opnemen in het programma voor plaatsing van openbare laadpalen.

Meer nieuws