Afscheid beheerder Arie Pot dierenpark Kerkdriel

Geplaatst op dinsdag 30 januari 2018

Arie Pot stopt na ruim 20 jaar om gezondheidsredenen. “Meneer Pot is een gedreven, diervriendelijke en kostenbewuste beheerder. Hij is zeer betrokkenen bij het dierenpark en de dieren”, zo zegt wethouder De Vreede.

Al lang beheerder
Arie Pot was al beheerder van het dierenpark toen het park nog op de plek van het huidige gemeentehuis lag. Arie is zo verzot op dieren dat hij in het dierenparkje ook eigen beestjes heeft; zijn geliefde pony’s. Door zijn gezondheid wordt het jammer genoeg steeds moeilijker voor hem om voor ze te zorgen. “Daarom nemen wij de pony’s van meneer Pot over. Wij waarderen zijn inzet en de manier waarop hij het dierenparkje al die jaren heeft beheerd enorm. Heel veel Drielse kinderen kennen meneer Pot en zijn pony’s. Het dierenparkje zou niet hetzelfde zijn zonder die beestjes. De pony’s blijven dus. We nodigen iedereen uit om regelmatig bij ze op bezoek te gaan”, aldus wethouder De Vreede.

Nieuwe beheerder en vrijwilligers gezocht
Nu de beheerder van het dierenparkje Kerkdriel er mee stopt, is de gemeente op zoek naar een vrijwillige beheerder en vrijwilligers die meehelpen om de dieren te verzorgen. Weet u iemand of heeft u zelf interesse? Bel dan naar de gemeente.

Meer nieuws